Borrel & Terras

Geniet op ons terras in het zonnetje, of gezellig knus binnen van al het lekkers op onze nieuwe menukaart. Klassieke Pubfood gerechten geïnspireerd uit allerlei windstreken, dit met een bourgondische twist. Proost met de heerlijkste drankjes; Speciaal biertjes uit het vat, verrassende alcoholvrije cocktails of een smakelijk glaasje wijn, ieder moment van het seizoen up-to-date.

Door de Corona-maatregelen is een bezoek aan Café Herberg d’n Dort helaas niet meer hetzelfde zoals het een paar maanden geleden was. Al het mogelijke hebben we eraan gedaan te kunnen voldoen aan de 1,5 meter maatschappij, welke de Dort-Borrel-Pret zeker niet zal drukken!

Tevens hebben we nogal wat zitgelegenheid moeten inleveren en daarom openen we op sommige dagen naast ons café met terras ook het naastgelegen terras bij Dorts Stube. Gezellig borrelen in de buitenlucht! Houdt hiervoor onze Facebook- & Instagrampagina in de gaten.

Om gegarandeerd een plaatsje te bemachtigen reserveer, via een app, email of telefoontje; 06 29 43 37 88 of cafedendort@hotmail.com , maar spontaan aanwaaien voor een natje of droogje op het terras mag natuurlijk altijd.

Bekijk HIER onze menukaart!