Activiteiten & Arrangementen

Voor een gezellige, spannende en leuke dag vol vertier bent u bij d’n Dort aan het juiste adres. Al onze activiteiten zijn los te boeken, maar speciaal voor uw gemak hebben wij onderstaande activiteiten en arrangementen samengesteld. Deze zijn perfect voor een familiedag, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeest of gewoon gezellig tijdens een dagje uit met vrienden of je vereniging.

Klik op + om de arrangementen uit te klappen en hier meer over te lezen.

Arrangementen “CORONA PROOF”
Dorts High tea

Sharing = Caring is er op het moment even niet bij, maar wanneer jullie toch allemaal samen en toch individueel willen genieten van allerlei zoete en hartige lekkernijen kan dat tijdens deze Dorts High tea.

Ieder krijgt haar eigen schaal met bijvoorbeeld heerlijke sandwiches, broodjes, gebakjes, soepje en nog veel meer lekkers. Daarnaast geniet men van onbeperkt van koffie, thee, water & sap. Plus met klap op de vuurpijl nog een lekker glaasje bubbels toe. Dit alles voor €16,50 p.p.

Tafel BBQ

Ieder zijn eigen tafelBBQ op houtskool. Toch samen grillen maar dan volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ieder huishouden of stel haar eigen BBQ, schaal met vlees van Keurslagerij Schoenmakers te Ravenstein en een schaal met diverse garnituren. Denk hierbij aan gepofte aardappel, brood, dippings & salades. Avondvullend genieten vanaf €16,50 p.p.

Actief op locatie
Dort’s KerstKwizz

Stel van iedereen hun feestdagen-kennis op de proef tijdens onze PubKwizz in Winterse sferen; Dort’s KerstKwizz. De quiz bestaat uit verschillende rondes met vragen die door de kandidaten in teamverband worden beantwoord. In een feestelijke ambiance wordt er gestreden om de titel wie zijn de beste kerstkenners. Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen vanaf €4,50 p.p.

Speciaal voor jou en je gezelschap hebben wij een tweetal lekkere arrangement om met de activiteit te combineren samengesteld. De keuze uit onze Winter BBQ of Walking Pub Diner; Happy Holiday. De kosten hiervoor variëren van € 19,50 p.p. en € 29,50 p.p. Vraag naar de mogelijkheden. Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen vanaf €4,50 p.p.

JingleBingo

Prijzen winnen terwijl iedereen gezellig meezingt en deint op de beste Winterhits & Christmas Classics! In plaats van de voor iedereen bekende balletjes die worden getrokken, worden er nu vele plaatjes gedraaid. Welke natuurlijk op de bingokaart moeten worden afgestreept. Waarop er uiteindelijk bij iedere volle kaart luidkeels BINGO mag worden geroepen!

Speciaal voor jou en je gezelschap hebben wij een tweetal lekkere arrangement om met de activiteit te combineren samengesteld. De keuze uit onze Winter BBQ of Walking Pub Diner; Happy Holiday. De kosten hiervoor variëren van € 19,50 p.p. en € 29,50 p.p. Vraag naar de mogelijkheden.

Arround the world in 30 games

In samenwerking met Bike Adventure te Koolwijk kun je nu voortaan bij d’n Dort het spel Arround the world in 30 games boeken.

We maken een reis rond de wereld. In verschillende landen worden verassende spelen, opdrachten en dilemma’s worden opgelost.

Prijs voor 1,5 á 2 uur is vanaf € 13,50 p.p. bij minimaal 20 betalende personen, bij iedere extra persoon zijn de kosten 4,- p.p.

Leuk om te combineren met een Bourgondische BBQ of een Brabantse Broodtafel!

Rollercoaster games

In samenwerking met Bike Adventure te Koolwijk kun je nu voortaan bij d’n Dort de Rollercoaster games boeken.

Dit zijn een aaneenschakeling van verschillende hilarische spelen die je speelt in verschillende teams waarbij iedereen aan zijn trekken komt.

Prijs voor 1,5 á 2 uur is vanaf € 10,00 p.p. bij minimaal 20 betalende personen, bij iedere extra persoon zijn de kosten 4,- p.p.

Leuk om te combineren met een Bourgondische BBQ of een Brabantse Broodtafel!

Boogschiet clinic

In samenwerking met Ludus Outdoor uit Oss kun je nu voortaan bij d’n Dort op het naast gelegen voetbalveld de workshop pijl en boog schieten boeken.

In 1,5 uur leer je de fijne kneepjes van het schieten en zal je verbaasd zijn hoe snel je vaardigheden verbeteren. Nadat je meer gewend bent geraakt aan de boog is het tijd om over te gaan op verschillende bijzondere vormen, doelen en afstanden! Zo ervaar je hoe leuk boogschieten is en zal je zien dat je eigenlijk niet wilt stoppen..

De kosten zijn € 135,- tot en met 8 personen. Alle extra deelnemers kosten daarna €12,50 p.p. Met een maximum van 16 deelnemers. Voor meer informatie, uitbreidingsmogelijkheden en boekingen neem je contact op met Rudy Papo 0412 – 850534

Leuk om te combineren met een Bourgondische BBQ!

Dodgebow, strijden met pijl en boog

In samenwerking met Ludus Outdoor uit Oss kun je nu voortaan bij d’n Dort op het naast gelegen voetbalveld het spel Dodgebow boeken.

Een nieuwe uitdagende vorm van boogschieten, paint- en trefballen. Maar dan zonder de zeer pijnlijke treffers. Wie schakelt er als eerste het andere team uit? Let’s play DODGEBOW!

Prijs voor 1,5 á 2 uur is vanaf € 15,00 p.p. bij minimaal 10 betalende personen, maximaal 30 personen. Voor meer informatie, uitbreidingsmogelijkheden en boekingen neem je contact op met Rudy Papo 0412 – 850534

Leuk om te combineren met een Bourgondische BBQ!

MuziekBingo

In plaats van de voor iedereen bekende balletjes die worden getrokken, worden er nu vele plaatjes gedraaid. Welke natuurlijk op de bingokaart moeten worden afgestreept. Waarop er uiteindelijk bij iedere volle kaart luidkeels BINGO mag worden geroepen!
Wat dacht je van je muziekkennis op de proef stellen tijdens de ronde; “We gaan een avondje naar de film?” Of gezellig meebrallen tijdens de categorie; “Ken je kroeg klassiekers!” Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen.

Dort’s PubKwizz

Wat is nou een pub zonder quiz? Helemaal niks vinden wij, daarom speciaal Dort’s PubKwizz! De quiz bestaat uit verschillende rondes met vragen die door de kandidaten in teamverband worden beantwoord. In een gezellige ambiance wordt de kennis van u en uw gasten flink op de proef gesteld. Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen.

Dort’s Moordspel

Een spannend spelprogramma voor jong en oud. Perfect voor een regenachtige dag of avond, maar ook zeker net zo leuk als de zon schijnt op het terras. Onder het genot van eventueel een hapje en een drankje lossen jullie een oud mysterie op. Vindt de dader, het moordwapen en het plaats delict van een misdrijf van zo’n 25 jaar geleden hier bij Café d’n Dort. Reserveringen vanaf 5 tot 15 personen.

Enveloppenspel

Dit spel is uitermate geschikt voor de wat frissere maanden van het jaar en kleinere groepen. 50 enveloppen hangen er aan de lijn welke spelenderwijs zoveel mogelijk mogen worden opengemaakt. Benieuwd welke vragen jou team moet beantwoorden?

Eropuit
SpeciaalBierFietsen

Speciaal (streek) bier is de trend van dit moment. Op de grens van het Maasmeander- en Maashorstgebied hebben een zestal ondernemers de koppen bij elkaar gestoken en de lekkerste streekbier-proef-route uitgezet. Dat wil zeggen; zes locaties + zes speciaal bieren + lekkere hapjes van het huis + vier landschappen = SpeciaalBierFietsen!

Graag tot een dag van te voren reserveren (arrangement alleen te boeken vanaf donderdag t/m zondag). De kosten voor dit arrangement met routebeschrijving, zes streekbiertjes en hapjes van het huis op iedere locatie bedragen € 29,50 p.p. U betaald het totale bedrag op de dag zelf voor aanvang van het arrangement bij Zalencentrum de Merx.

*Bij al onze bedrijven is er tevens de mogelijkheid iets lekkers te eten.

Op pad met het Maasmeander treintje

In het Maasmeander gebied van Café d’n Dort is zo veel te zien. Wil je alles meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Met de toeristentrein kom je werkelijk overal. De trein rijdt door middel van een tractor die als locomotief dient. Hij is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 40 personen. Ideaal voor een dagje uit met de familie, vriendengroep, collega’s of je vereniging.

Het seizoen proeven en beleven
Laat ons je meenemen en verken ons uitgestrekte landschap terwijl u al het lekkers van het seizoen proeft.

De dag begint met een ontvangst bij Café d’n Dort met koffie of thee en een zoete lekkernij van het seizoen. Het Maasmeander treintje komt voor rijden en neemt u en uw gezelschap mee door het unieke poldergebied van Haren en Berghem naar Tuinderij ’t Tuureind. Hier krijgt u een rondleiding door de aspergevelden en de kersenboomgaard. Natuurlijk valt er hier ook van alles te proeven en kunt u er vele lekkernijen kopen voor thuis. Het treintje rijdt uiteindelijk door het prachtige poldergebied weer terug naar Café d’n Dort. Waar het proeven van het seizoen gewoon door gaat en u kunt genieten van een drankje en seizoenhapjes. Natuurlijk met producten uit de tuinderij.

Bij deelname vanaf 20 personen is de vanaf prijs € 29,50 p.p. Het arrangement duurt zo’n 3,5 a 4 uur. (Wanneer men wenst kan er ook tegen een vergoeding een gids aan boord stappen)

Historie snuiven, proeven en beleven
Café d’n Dort is al ruim 150 jaar een uniek familiebedrijf in deze regio. Tijdens de treintocht laten wij u samen met het Erfgoed Lokaal Haren ons Dorp de historie zien en proeven.

De dag begint met een ontvangst bij Café d’n Dort met koffie of thee en Brabantse lekkernijen. Hierna gaan jullie met z’n allen het Maasmeander treintje in op weg door het prachtige poldergebied van Haren en Berghem. De tocht rijdt langs veel natuurlijk schoon en de landerijen van Klooster Bethlehem richting het Erfgoedlokaal Haren ons Dorp. Hier krijgt u een rondleiding over de historische tentoonstelling van dat moment. Het treintje brengt u uiteindelijk weer terug naar een goed gevulde Brabantse Broodtafel bij Café d’n Dort. Waar klassiekers uit de Jukebox klinken, terwijl u en uw gezelschap geniet van streekgebonden lekkernijen uit grootmoeders tijd!
Bij deelname vanaf 20 personen is de vanaf prijs € 33,50 p.p. Dit arrangement duurt zo’n 3,5 a 4 uur en is alleen in het weekend te boeken. (Wanneer men wenst kan er ook tegen een vergoeding een gids aan boord stappen.)

 

Kisten Speltocht

In samenwerking met een aantal regionale ondernemers heeft Bike Adventure een avontuurlijke speltocht uitgezet. De route is ongeveer 23 km lang en loopt langs deze ondernemingen dwars door ons prachtige gebied.

Bij ieder bedrijf staat een kist met daarin een spel gelinkt aan het bedrijfje. Het zijn individuelen spellen die niet langer duren dan +/- 1 minuut per deelnemer. Dus met een groepje van 10 personen ben je binnen 15 minuten klaar en je kunt de weg vervolgen naar een volgend spel. Bij terugkomst zal er een eindspel plaats vinden over de verrassende locaties waar jullie zijn geweest. Zodat het tot het laatste moment spannend blijft wie de games gaat winnen.

De bovenstaande tocht is geschikt voor kleinere gezelschappen, maar ook zeker voor groepen tot maximaal 32 personen. Het vertrekpunt is vanaf het Bike Adventure terrein te Koolwijk. Het is ook mogelijk vanaf Café d’n Dort te vertrekken.

Wanneer jezelf zorgt voor een tweewieler heb je al voor € 3,50 p.p. een te gekke dag vol avontuur en competitie plus een drankje bij terugkomst. Mochten u en uw gezelschap niet in het bezit zijn van een tweewieler kunnen deze natuurlijk gehuurd worden. Deze dag vol vertier gaat u dan €9,50 p.p. kosten. Houd dan wel rekening met de kosten van €100,- borg. Wanneer alles in goede staat wordt teruggebracht krijgt u dit bedrag natuurlijk in zijn geheel weer terug.

Trabietoer

Genieten van ons prachtige gebied kun je vanaf nu ook op een nostalgische manier en wel per Oldtimer DDR Trabant! Wie kent ze niet, de trouwe metgezel uit het oosten.

In samenwerking met Trabietoer.nl en Ludus Outdoor maak je jou dagje uit compleet en er één om nooit te vergeten!

Voor meer informatie en boekingen www.trabietoer.nl of bel met 06-51665692.

Skeltertocht

In samenwerking met ’t Kuyperke uit Batenburg is het mogelijk ons prachtige gebied te verkennen op een rode 6 persoonsskelter. Waarbij er ook nog eens plek is voor 3 kleinere kinderen.  Een voor iedereen geschikt en bovenal sportief uitje.

Lekker happen
Brabantse broodtafel uit Grootmoeders tijd

Even terug in de tijd. Dat kan bij Café d’n Dort. Luister naar de klassiekers uit de Jukebox en laat u verwennen met allerlei lekkers van onze goed gevulde broodtafel. Bereid met diverse streekproducten en perfect als ontbijt of brunch.

Hier zit bij inbegrepen; Ontvangst met borreltje brandewijn met kandijsuiker en 2 uur onbeperkt koffie en/of thee, water en sappen. Een Brabants mini-worstenbroodje en een kop goed gevulde zondagsesoep, diverse luxe broodjes, broden en andere lekkernijen, Divers vleesbeleg en kazen, zoetigheden en seizoensfruit.

Leuk om dit arrangement uit te breiden met Dort’s MuziekBingo en het moordspel.

Bourgondisch BBQ-en

Bij de zomer hoort een goed gevulde BBQ met vrienden, vereniging of met familie. Laat dit nou net een specialiteit zijn van Café d’n Dort. In samenwerking van Keurslagerij Schoenmakers zorgen wij ervoor dat het u en uw gezelschap aan niks zal ontbreken.

Winter BBQ

“Oh baby it’s cold outside” De perfecte tekst voor een gezellige bijeenkomst in een Duitse marinade met een Oostenrijks korstje. In winterse sferen genieten u en uw gezelschap van diverse winterse lekkernijen met de Apres ski hits op de achtergrond. Dit kan gewoon binnen bij Café d’n Dort of in onze Skihut vol met heaters zodat u toch lekker warm staat!

Pubdiner

Bij een feestje in de kroeg hoort echt kroegvoer, oftewel Pubfood. Een gezellige avond, met meezingers op de achtergrond en typische café lekkernijen gedurende de gehele avond. Leuk in combinatie met de PubKwizz of de MuziekBingo.

Seizoen proeverij; Lekker pruuven

Gezellig bijkletsen met je vriendinnen of grappen en grollen met de mannen tijdens een familiereünie? En dat onder het genot van diverse wijn- of bier en spijs combinaties. Uw gasten maken zelf uit waar ze gaan staan of zitten en laten diverse lekkernijen aan de revue passeren. Gezellig samen pruuven en genieten van het prachtige polderuitzicht of van de warmte bij de oude potkachel.

Tapasbuffet

Smakelijk genieten van allerlei Zuid- Europese lekkernijen. Vlees – Vis, warm en of koud alles vindt je terug bij dit arrangement. Doordat het allemaal kleine hapjes zijn, kun je blijven proeven.

frietbuffet

Friet, een liefhebber van (bijna) iedereen! Wij serveren diverse snacks, friet en bijbehorende sausjes. Met daarbij als kers op de taart frisse salades, huzarensalade en broodjes.

Kaasfondue

Kaasliefhebbers opgelet! Speciaal in de wintermaanden kun je bij ons heerlijk kaasfonduen. Traditioneel hoort hier alleen brood bij, maar wij bij d’n Dort pimpen de fondue naar een smakelijker level. Wat dacht je van rauwe groenten, gehaktballetjs, gamba’s en nog veel meer lekkers?!

Feestdagen
Kerst & Nieuwjaar bij Café d’n Dort

Vier de feestdagen bij Café d’n Dort!

Bekijk HIER onze kerst en nieuwjaarsactiviteiten.