Activiteiten & Arrangementen

Voor een gezellige, smakelijke en leuke dag vol vertier bent u bij d’n Dort aan het juiste adres. Perfect voor een familiedag, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeest of gewoon gezellig tijdens een dagje uit met vrienden of je vereniging.

Klik op + om de arrangementen uit te klappen en hier meer over te lezen.

Samen happen “Corona proof”
High tea

Sharing = Caring, samen maar toch individueel genieten van allerlei zoete en hartige lekkernijen kan dat tijdens deze Dorts High tea.

Ieder krijgt haar eigen schaal met bijvoorbeeld heerlijke sandwiches, broodjes, gebakjes, soepje en nog veel meer lekkers. Daarnaast geniet men van onbeperkt van koffie, thee, water & sap. Plus met klap op de vuurpijl nog een lekker glaasje bubbels toe vanaf €19,50 p.p.

Wine & Bites proeverij

Een proeverij die je meeneemt door onze wijnen. Wat proef je en waarom worden er juist deze hapjes bij geserveerd. Ideaal voor de VRI of ZAMIBO.
Vijf proefglaasjes met bijpassende hapjes vanaf 19,50 p.p.

Wine & Dine proeverij

Een proeverij die je meeneemt door onze wijnen. Wat proef je en waarom worden er juist deze gerechten bij geserveerd. Bereid je voor op een zeer smakelijke avond.
Vijf proefglazen en bijpassende gerechten vanaf 39,50 p.p.

Tafel BBQ

Samen grillen maar dan volgens de richtlijnen. Ieder huishouden of stel zijn eigen BBQ, schaal met vlees van Keurslagerij Schoenmakers te Ravenstein en een schaal met diverse garnituren. Denk hierbij aan gepofte aardappel, brood, dippings & salades. Avondvullend genieten vanaf €17,50 p.p.

Samen happen
Bourgondisch BBQ-en

Bij de zomer hoort een goed gevulde BBQ met vrienden, collega’s of familie. Laat dit nou net een specialiteit zijn van d’n Dort. Onze gastheren en –dames zorgen ervoor dat het u en uw gezelschap aan niks zal ontbreken. Vlees van Keurslagerij Schoenmakers sist op de grill plus een goed gevuld buffet met diverse salades, friet, brood, dippings, sauzen en vele andere seizoensproducten = gegarandeerd succes! vanaf €17,50 p.p.

Tapasbuffet

Vlees / Vis / Vega, warm en of koud alles vindt je terug bij dit arrangement. Smakelijk genieten van allerlei Zuid- Europese lekkernijen en doordat het allemaal kleine hapjes zijn, kun je blijven proeven. vanaf 21,50 p.p.

Pubdiner

Bij een feestje in de kroeg hoort echt kroegvoer, oftewel Pubfood. Een gezellige middag/ avond, met meezingers op de achtergrond en typische café lekkernijen gedurende het gehele tijdsbestek. Leuk in combinatie met bijvoorbeeld één van onze activiteiten vanaf 21,50 p.p.

WinterBBQ

“Oh baby it’s cold outside” De perfecte tekst voor een gezellige bijeenkomst in een Duitse marinade met een Oostenrijks korstje. In winterse sferen genieten u en uw gezelschap van diverse winterse lekkernijen met de Apres ski hits op de achtergrond. Dit kan gewoon binnen bij Café d’n Dort of in onze Skihut vol met heaters zodat u toch lekker warm staat! €19,50 p.p.

Kaasfondue

Kaasliefhebbers opgelet! Speciaal in de wintermaanden kun je bij ons heerlijk kaasfonduen. Traditioneel hoort hier alleen brood bij, maar wij bij d’n Dort pimpen de fondue naar een smakelijker level. Wat dacht je van rauwe groenten, gehaktballetjs, gamba’s en nog veel meer lekkers?! €19,50 p.p.

Meezing feest op locatie
Karaoke in tha mix

De nieuwe meezing sensatie! Het programma werkt volautomatisch, het enige wat u hoeft te doen is te zorgen voor enthousiaste gasten. Zodra de band gaat lopen kan het meezingen beginnen. Tekst kwijt? Geen zorgen! Op het scherm voor en achter verschijnt de tekst. Avondvullend plezier! Prijs en beschikbaarheid op aanvraag

de GROTE muziekkwis

Stel je muziekkennis op de proef. Er komt van alles voorbij, wat dacht je van de ronde “We gaan een avondje naar de film?”, “Op reis” of Mama appelsap. Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen en hartstikke leuk om voorafgaand van één van onze smakelijke buffeten te laten plaatsvinden €4,50 p.p.

Muziekbingo

In plaats van de voor iedereen bekende balletjes die worden getrokken, worden er nu vele plaatjes gedraaid. Welke natuurlijk op de bingokaart moeten worden afgestreept. Waarop er uiteindelijk bij iedere volle kaart luidkeels BINGO mag worden geroepen! Terwijl iedereen gezellig meebralt tijdens één van de categorieën zoals bijvoorbeeld; “Ken je kroeg klassiekers!”  Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen en hartstikke leuk om voorafgaand van één van onze smakelijke buffeten te laten plaatsvinden €7,50 p.p.

Actief op locatie
Moordspel

Een spannend spelprogramma voor jong en oud. Perfect voor een regenachtige dag of avond, maar ook zeker net zo leuk als de zon schijnt op het terras. Onder het genot van eventueel een hapje en een drankje lossen jullie een oud mysterie op. Vindt de dader, het moordwapen en het plaats delict van een misdrijf van zo’n 25 jaar geleden hier bij Café d’n Dort. Reserveringen vanaf 5 tot 50 personen en hartstikke leuk om voorafgaand van één van onze smakelijke buffeten te laten plaatsvinden €2,50 p.p.

Trabant rijden

Binnen één dag je DDR- rijbewijs halen plus genieten van ons prachtige gebied, dat kan vanaf nu op een nostalgische manier en wel per Oldtimer Trabant! Wie kent ze niet, de trouwe metgezel uit het oosten.

In samenwerking met Trabietoer.nl en Ludus Outdoor maak je jou dagje uit compleet en er één om nooit te vergeten!

Voor meer informatie en boekingen www.trabietoer.nl of bel met 06-51665692.

Around the world in 30 games

In samenwerking met Bike Adventure te Koolwijk kun je nu voortaan bij d’n Dort het spel Arround the world in 30 games boeken.

We maken een reis rond de wereld. In verschillende landen worden verassende spelen, opdrachten en dilemma’s worden opgelost.

Prijs voor 1,5 á 2 uur is vanaf € 13,50 p.p. bij minimaal 20 betalende personen, bij iedere extra persoon zijn de kosten 4,- p.p.

Rollercoaster games

In samenwerking met Bike Adventure te Koolwijk kun je nu voortaan bij d’n Dort de Rollercoaster games boeken.

Dit zijn een aaneenschakeling van verschillende hilarische spelen die je speelt in verschillende teams waarbij iedereen aan zijn trekken komt.

Prijs voor 1,5 á 2 uur is vanaf € 10,00 p.p. bij minimaal 20 betalende personen, bij iedere extra persoon zijn de kosten 4,- p.p.

Boogschiet Clinic

In samenwerking met Ludus Outdoor uit Oss kun je nu voortaan bij d’n Dort op het naast gelegen voetbalveld de workshop pijl en boog schieten boeken.

In 1,5 uur leer je de fijne kneepjes van het schieten en zal je verbaasd zijn hoe snel je vaardigheden verbeteren. Nadat je meer gewend bent geraakt aan de boog is het tijd om over te gaan op verschillende bijzondere vormen, doelen en afstanden! Zo ervaar je hoe leuk boogschieten is en zal je zien dat je eigenlijk niet wilt stoppen..

De kosten zijn € 135,- tot en met 8 personen. Alle extra deelnemers kosten daarna €12,50 p.p. Met een maximum van 16 deelnemers. Voor meer informatie, uitbreidingsmogelijkheden en boekingen neem je contact op met Rudy Papo 0412 – 850534

Dodgebow

In samenwerking met Ludus Outdoor uit Oss kun je nu voortaan bij d’n Dort op het naast gelegen voetbalveld het spel Dodgebow boeken.

Een nieuwe uitdagende vorm van boogschieten, paint- en trefballen. Maar dan zonder de zeer pijnlijke treffers. Wie schakelt er als eerste het andere team uit? Let’s play DODGEBOW!

Prijs voor 1,5 á 2 uur is vanaf € 15,00 p.p. bij minimaal 10 betalende personen, maximaal 30 personen. Voor meer informatie, uitbreidingsmogelijkheden en boekingen neem je contact op met Rudy Papo 0412 – 850534

Op pad
Op pad met het Maasmeander treintje

In het Maasmeander gebied van Café d’n Dort is zo veel te zien. Wil je alles meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Met de toeristentrein kom je werkelijk overal. De trein rijdt door middel van een tractor die als locomotief dient. Hij is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 40 personen. Ideaal voor een dagje uit met de familie, vriendengroep, collega’s of je vereniging.

SpeciaalBierFietsen

Speciaal (streek) bier is de trend van dit moment. Op de grens van het Maasmeander- en Maashorstgebied hebben een zestal ondernemers de koppen bij elkaar gestoken en de lekkerste streekbier-proef-route uitgezet. Dat wil zeggen; zes locaties + zes speciaal bieren + lekkere hapjes van het huis + vier landschappen = SpeciaalBierFietsen!

Graag tot een dag van te voren reserveren (arrangement alleen te boeken vanaf donderdag t/m zondag). De kosten voor dit arrangement met routebeschrijving, zes streekbiertjes en hapjes van het huis op iedere locatie bedragen € 29,50 p.p. U betaald het totale bedrag op de dag zelf voor aanvang van het arrangement bij Zalencentrum de Merx.

*Bij al onze bedrijven is er tevens de mogelijkheid iets lekkers te eten.