Wist u dat..?

Na zo’n 150 jaar is Café d’n Dort nog steeds volop in ontwikkeling. Daarom houden wij jullie graag op de hoogte wat er alleen binnen en rondom onze kroeg gebeurd.

Wist u dat, er tegenwoordig ook diverse kleine gerechten en hapjes plankjes geserveerd worden op ons terras. Naast de lekkernijen van de kaart serveren wij ook verschillende happen buiten de kaart om. Iedere week weer een andere verrassing bereid met de lekkerste streekproducten.  

Wist u dat ,wij dit voorjaar vele nieuwe activiteiten en arrangementen introduceren. Van een Brabantse Broodtafel tot op pad met het Maasmeander Treintje. Kijk voor meer informatie op deze website onder het kopje arrangementen.

Wist u dat ,wij het gehele jaar door een lekker actie hebben; Warm ambachtelijk appelgebak met slagroom, koffie/thee en een neutje voor maar 4,50 euro.

Wist u dat ,het bij ons op het terras goed toeven is en u tijdens een lekker hapje of drankje kunt genieten van het mooiste polderuitzicht. Tevens houden wij onze speciaal bier- en wijnkaart continue up-to-date en hebben iedere maand lekkere acties.

Wist u dat, u tijdens een korte of lange stop uw elektrische fiets bij ons kunt opladen.

Wist u dat, het dit jaar 150 jaar geleden is dat Mie Sause haar kroeg aan Harensbroek, of te wel Café d’n Dort, is gestart. Wij dit het hele jaar op bepaalde momenten zullen vieren.

Wist u dat, wij het gehele jaar door verschillende gezellige evenementen organiseren. Houd voor foto’s en meer informatie onze Facebook-pagina goed in de gaten.

Wist u dat, wij uw ideeën en eventuele op- of aanmerkingen op prijs stellen. Wij horen graag van u.